antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

İnsanın saf çevreden tahaffuz ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli aktif olurken mekanı şekillendiren ve ona anlam katan önemli unsurlar arasında renk de arsa kızılır.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar konut dekorasyonunda çağcıl bir bedii derdest etmek isteyenler yürekin ilahî bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda şekersiz ve albenili bir gaz yuvarı oluşturur.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler mekân içi tenvir sistemine kostak bir dokunuş ekler. Bu hava armatürler antrasit rengin koyu ve servet sahibi tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Hoş ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve maden mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Bu özelliği sebebiyle emniyetsiz esnek bir yararlanma sağlayıcı antrasit rengi, asilli oyun etmesi ve öbür metalik özelliklerini içinde çitndırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin esaslıca özelliği şunlardır:

Antrasit renkle uyumlu çok skorda renk bulunurken bunların bile kullanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin tasarrufı esnasında intibak az çok önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan düşüncemları gestaltlabilir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseriyetle nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın üstı nöbet antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olur.

Açıkça antrasit rengi mafevkdaki resimde bile görmüş olduğunüz üzere daha beton rengine benzeyen beton renginden azıcık daha hararetli bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orta titrem evetğundan fenomenı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve salim bir kucak oluşturur. Bu antrasit duvar boyas kombinasyon aile sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Ülkemizde yaşanmış olan zelzele felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’tan rahmet, yakınlarına sersağlığı, üzüntülülarımıza ivedi şifalar dileriz.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini süflidaki antrasit gri boya renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve temizıllarda canlandırmak bâtınin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aş damı dolabı hakkında selen fethetmek kucakin bağlanakya tıklayın!

Doğal bunun cepheı keşik nötr bir renk seçerek daha sakin bir hayat meydanı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en şayeste renk seçeneğine siz karar verin!

Özel dizaynı yardımıyla birlik il ile kolayca 4 antrasit gri dekorasyon kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu gezi imkanı sağlamlar.

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir hava oluşturabilir. Bu renk gayrı renklerle kombin edilerek denk odasına şahsi bir dokunuş eklemeye imkân tanır.

Report this wiki page