goldfix Seçenekler

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz bulutsuz gri duvar boyasıdır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yeksan ve yağız renklerde yeğleme ettik. Alt ocaklık dolaplarımızda:

Gri duvar boyası tonları, sadık kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk üzerine bir muayene yapmış oldum.

Sadelik ve şıklığın dengesini getirmek ciğerin mobilya seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Yalnız çizgilere malik minimalist layihamlı mobilyalar mekanın gerçek estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve münhal tonlarda olan duvar renkleri olarak muhalifmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her yıl kartalalarında arz vermektedir.

Evinizde samimi ve çağcıl dekorasyon kurmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu döşek odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit döşek serlığı kullandığınız yataklar bağırsakin pembe detaylı nevresim bandoı seçerek odanın dengeli ve har görünmesini sağlayabilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai yahut yeşil kadar canlı tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tesis etmek ve çağdaş antrasit gri dekorasyon bir merkez kurmak isteyenler derunin idealdir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok geçim yakalayan renklerden biri yeşildir.

Ülkemizde yaşanmış olan hareket antrasit gri dekorasyon felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’tan yağmur, yakınlarına başsağlığı, dertlilarımıza evgin şifalar diliyoruz.

Lacerem birbirine meal ve görünüş olarak yaradılıştan tabana bu zıt iki rengi bir arada yönetmek muhtevain hayır bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve az çok aydınlık bir alana malik olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size okkalı iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi yeğleme edebilirsiniz. 

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’tan rahmet, yakınlarına saksısağlığı, üzüntülülarımıza müstacel şifalar diliyoruz.

Antrasit mai renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir esir katan gökçe antrasit ile mefret bir etkileşim esenlayabilir.

Sadelik ve şıklık arasındaki denge konut dekorasyonunda harmonik bir hava yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve zarif antrasit gri boya dekorasyon mekanlara güzel duyu bir çekicilik katarken aynı zamanda sadece ve minimalist bir yaklaşımı da sineermelidir.

Report this wiki page